Eroare 409 la generarea AWB Cargus imediat după autentificarea și configurarea plugin-ului

Sunt cazuri când în secțiunea de configurare CurieRO v-ați autentificat cu succes datele contului Cargus, dar nu puteți genera AWB-uri cu un singur click sau din butonul de personalizare AWB aflat în detaliile comenzii. De cele mai multe ori apare eroarea:

POST Awb:

Client error: `POST https://urgentcargus.azure-api.net/api/Awbs` resulted in a `409 Conflict` response:
„Nu s-a putut calcula tariful: Failed to enable constraints. One or more rows contain values violating non-null, unique, (truncated…)

În această situație vă rugăm să verificați configurarea secțiunii Cargus – AWB și în special secțiunea Tip Serviciu. În majoritatea cazurilor eroarea de mai sus apare din cauza selectării incorecte a tipului de serviciu. Cel mai comun Tip Serviciu este Economic Standard și puteți încerca să îl selectați pe acesta, să apăsați SAVE și să încercați să generați din nou un AWB. Este recomandat să verificați contractul dvs cu Cargus deoarece acest Tip serviciu este trecut în el.

Screenshot 2023 11 13 at 13.29.19

Dacă eroarea de mai sus persistă și după ce ați selectat Economic Standard înseamnă că aveți un alt tip de serviciu – va trebui să îl alegeți pe cel contractat de dvs.

ATENTIE! Este posibil ca să apară între tip noi tipuri de servicii care nu apar în imaginea de mai sus. Configurația completă a plugin-ului se face selectând din lista tipul de serviciu din contract.

Dacă ați încercat cu varianta corectă de Tip Serviciu, ați salvat de fiecare dată setările și tot apare eroarea, va trebui să ne contactați gratuit printr-un ticket deschis la adresa https://api.curie.ro/tickets și sa apăsați pe Adaugă Tichet. Vă vom răspunde cu un set de instrucțiuni simple dar necesare configurării suplimentare pentru contul dvs. Cargus.