Sameday Livrare: Ghid de completare a setărilor de livrare

Intro #

Știm cât de prețios este timpul tău așa că ți-am pus la dispoziție un ghid ușor de parcurs pentru setarea corectă a costurilor de livrare.

Aceasta sectiune configureaza afișarea tarifului de livrare din pagina de checkout pentru Sameday.

curiero livrare checkout setari

Imaginea de mai jos este doar un exemplu de configurare. Va rugam sa adaptati tariful pe care il vede clientul in pagina de Cos si Checkout conform politicii magazinului dumneavoastra.

documentatie Sameday Livrare checkout WooCommerce

Denumire metoda livrare #

Denumirea metodei de livrare in Cart si Checkout, vizibila de catre client. Recomandat: Sameday

Prag gratis Bucuresti #

Câmpul Prag gratis București va permite să oferiți transport gratuit prin Sameday pentru comenzile din București în momentul în care valoarea comenzii depășește un anumit prag pe care îl puteți configura în acest câmp. Câmpul se poate lăsa liber în momentul în care nu se dorește oferirea transportului gratuit în București.

Suma fixă București #

Câmpul Suma fixă București va permite să configurați un tarif standard pentru toate comenzile din București indiferent de valoarea comenzii.

Prag gratis provincie & Suma fixă provincie #

Câmpul Prag gratis provincie și Suma fixă provincie sunt echivalentul câmpurilor Prag gratis București și Suma fixă București

Tarif implicit #

Câmpul Tarif implicit reprezinta costul fix care se va afișa clienților înainte ca aceștia să completeze localitatea. În cazul în care nu doriți să afișați un tarif de livrare înainte ca localitatea să fie selectată de către clienți pe pagina de checkout lăsați acest câmp necompletat.

Tarif maxim livrare #

Câmpul Tarif maxim livrare reprezinta costul maxim de livrare care se va afișa clienților înainte ca aceștia să plaseze comanda. În cazul în care nu doriți să limitati tariful de livrare la un prag maxim, lăsați acest câmp necompletat.

Activeaza serviciul EasyBox (doar pentru clientii cu subscriptie activa) #

Aceasta functie activeaza metoda de livrare “Sameday EasyBox” in checkout si clientii pot alege livrarea comenzii intr-un EasyBox din/de langa localitatea lor. Aceasta functie este disponibila doar clientilor premium care au o subscriptie nelimitata activa (indiferent ca este abonament lunar sau anual).

Powered by BetterDocs

CurieRO