Cum functioneaza sistemul de subscriptii premium?

CurieRO este singurul plugin care va permite sa folositi un cont de curier pe un numar nelimitat de site-uri!

Utilizare plugin pe mai multe site-uri cu un singur cont de curier #

Subscriptia de utilizare de tip Free sau de tip Premium nelimitat va permite sa folositi acelasi cont de curier pe mai multe site-uri, chiar daca se foloseste un alt cont CurieRO asociat ulterior contului de curier. Site-urile configurate cu acelasi cont de curier consuma din totalul de generari AWB gratuite sau beneficiaza de generari AWB nelimitate daca exista o subscriptie Premium nelimitata pentru acel cont de curier.

Exemple:

  • Detineti 2 sau mai multe magazine online si livrati produsele printr-o singura societate. Avand un contract cu un curier, dvs. centralizati comenzile de la mai multe site-uri si le expediati printr-un flux logistic unic. Puteti integra si folosi plugin-ul CurieRO cu acelasi cont CurieRO si acelasi cont de curier pe un numar nelimitat de magazine online detinute de dumneavoastra.
  • Daca implementati CurieRO pentru clientii dumneavoastra, pentru fiecare client nou este recomandat sa creeati un cont nou in platforma CurieRO si sa introduceti datele de facturare ale clientului, urmand ca acesta sa isi achite subscriptia daca doreste. Mai multe conturi separate de CurieRO pot avea integrate un cont comun de curier si impart ssubscriptia acestuia. Daca subscriptia este free, acestea consuma din creditele lunare. Daca subscriptia contului de curier este Premium nelimitat atunci toate conturile separate de CurieRO care impart acelasi cont de curier vor avea generari nelimitate

Utilizare plugin cu 2 sau mai multe conturi de curieri simultan #

Subscriptia de utilizare de tip Free sau de tip Premium nelimitat va permite sa folositi un singur cont de curier. Daca aveti mai multe integrari cu curieri, fiecare integrare va avea subscriptia sa.

Exemple:

  • Aveti unul sau mai multe magazine online si expediati comenzile prin doua sau mai multe firme diferite de curierat. De exemplu trimiteti prin FAN Courier si prin GLS. Fiecare din cele 2 integrari are subscriptia proprie. Ambele conturi pot fi de tip FREE (consuma fiecare din creditele lunare individuale), de tip mix (FREE si Premium) sau pot fi ambele premium.
  • Aveti unul sau mai multe magazine online si expediati comenzile prin acelasi curier dar prin doua conturi diferite. De exemplu trimiteti prin FAN Courier avand 2 contracte diferite cu acest curier, respectiv 2 conturi in SelfAWB. Fiecare din cele 2 integrari are subscriptia proprie. Ambele conturi pot fi de tip FREE (consuma fiecare din creditele lunare individuale), de tip mix (FREE si Premium) sau pot fi ambele premium.
  • Daca implementati CurieRO pentru clientii dumneavoastra, puteti administra centralizat intr-un singur cont, un numar nelimitat de subscriptii. Acestea pot fi toate pentru acelasi curier sau pentru mai multi curieri. Fiecare integrare are subscriptia sa si i se pot atribui date de facturare diferite astfel incat dvs sa refacturati mai departe clientul.

Mutare subscriptie activa pe un alt cont de curier #

Dacă folosiți un cont nou al aceluiași curier sau al unui curier nou și ați renunțat la vechiul cont pentru care ați activat și achitat deja o subscripție premium nelimitată CurieRO, puteți să ne contactați printr-un tichet la adresa https://api.curie.ro/tickets/create în care ne menționați intre ce conturi doriti sa facem mutarea.