Innoship Livrare: Ghid de completare a setărilor de calcul cost in checkout

Știm cât de prețios este timpul tău așa că ți-am pus la dispoziție un ghid ușor de parcurs pentru setarea corectă a costurilor de livrare.

Aceasta sectiune configureaza afișarea tarifului de livrare din pagina de checkout pentru Innoship

curiero livrare checkout setari

Imaginea de mai jos este doar un exemplu de configurare. Va rugam sa adaptati tariful pe care il vede clientul in pagina de Cos si Checkout conform politicii magazinului dumneavoastra.

Innoship WooCommerce Livrare

Denumire metoda livrare #

Denumirea metodei de livrare in Cart si Checkout, vizibila de catre client. Recomandat: Innoship

Include cupoane in pragul gratis #

Include/exclude contravaloarea cupoanelor in pragul de gratuitate.

Prag gratis Bucuresti #

Câmpul Prag gratis București va permite să oferiți transport gratuit prin INNOSHIP pentru comenzile din București în momentul în care valoarea comenzii depășește un anumit prag pe care îl puteți configura în acest câmp. Câmpul se poate lăsa liber în momentul în care se dorește oferirea transportului gratuit în București.

Suma fixă București #

Câmpul Suma fixă București va permite să configurați un tarif standard pentru toate comenzile din București indiferent de valoarea comenzii.Câmpul se poate lăsa liber în momentul în care se dorește oferirea transportului gratuit în București.

Prag gratis provincie & Suma fixă provincie #

Câmpul Prag gratis provincie și Suma fixă provincie sunt echivalentul câmpurilor Prag gratis București și Suma fixă București.

Pret KG suplimentar #

Pretul de KG suplimentar va fi adaugat la suma fixa, daca doriti sa folositi doar pretul fix, setati acest camp pe 0.

Prag KG gratuite #

Pretul pe KG suplimentar va fi adaugat la suma fixa daca greutatea totala a comenzii depaseste pragul de kilograme gratuit.

Tarif implicit #

Câmpul Tarif implicit reprezinta costul fix care se va afișa clienților înainte ca aceștia să completeze localitatea sau in cazul in care nu se poate realiza o conexiune cu serverele curierului. În cazul în care nu doriți să afișați un tarif de livrare înainte ca localitatea să fie selectată de către clienți pe pagina de checkout lăsați acest câmp necompletat.
Daca tariful implicit nu este completat, metoda de livrare va fi ascunsa pana cand se va completa localitatea.
Daca tariful implicit este setat pe 0, in pagina de checkout metoda de livrare va fi gratuita pana cand se va completa localitatea.
Daca tariful implicit este mai mare ca 0, metoda de livrare va fi afisata cu tariful introdus, urmand a fi recalculata la alegerea localitatii

Activează serviciul Lockers #

Aceasta setare, daca este activata, va adauga o noua metoda de livrare in cart si checkout: Lockers INNOSHIP.

Suma fixă Lockers #

Acest camp va afisa un cost fix de livrare platit de client pentru metoda Lockers. Trebuie sa completati acest camp DOAR daca aveti dezactivata setarea Afisare tarif contract (trecuta pe Nu) sau daca doriti sa inlocuiti costul din contract afisat in cazul in care aveti activata setarea Afisare tarif contract.

Prag gratis Locker #

Câmpul Prag gratis Locker va permite să oferiți transport gratuit prin INNOSHIP Locker în momentul în care valoarea comenzii depășește un anumit prag pe care îl puteți configura în acest câmp. Câmpul se poate lăsa liber în momentul în care nu se dorește oferirea transportului gratuit pentru Lockers INNOSHIP

Modifica adresa de livrare cu adresa Lockers #

Prin aceasta functie, adresa de livrare va fi suprascrisa de adresa asociata Locker-ului ales in pagina de checkout